Köpt nya rullgardiner? Nä inte jag heller men det kanske är dags för det nu när dagarna blir längre och ljusare. Har inte använt mina rullgardiner på hela vintern men i går morse fick jag nog! Lilla dottern har en tendens att vakna 2 ggr per natt, en gång strax efter midnatt (då är det fortfarande mörkt!) och en gång vid 5-tiden på morronen. Hur lätt tror ni det är att somna om kl 5 vid den tiden när solen är på väg att gå upp och fåglarna kvittrar utanför. Ner med rullgardinerna! Jag har blå solblekta fula rullgardiner så det kanske trots allt är dags att köpa nya, dom gör ju trots allt så jag kan somna om igen. Ett alternativ är ju persienner men det är inte lika snyggt om det inte är trä-persienner, fast dom är inte lika effektiva. Plisségardiner har jag faktiskt aldrig vetat vad det är för nåt men jag hittade en bild på plisségardiner från Moogio:

 

Currently rated 2.0 by 1 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Master
Posted on: 2008-04-25 at 11:51
Tags: rullgardiner, plisségardiner, persienner
Categories: Hem och inredning
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed
 
 

Add comment


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

den 27 maj 2018 21:31