Om man är det minsta intresserad av mode och skönhet och brukar läsa iaf lite om dessa ämnen så får man ju väldigt ofta olika frisyr tips. Det är ju ofta bra om inspirationen tryter men nu har jag nog hittat de mest sjukt konstiga frisyrer jag nånsin sett J
Vad sägs om dessa
Oh my good liksom, vem tusan vill gå runt med en hund, elefant ell hjort på huvudet???
Och hur tusan funkar det med hårvård om man nu skulle få en balkong i huvudet och göra det?

På tal om utseende så börjar jag verkligen känna ett mycket stort behov av att bättra på min sminkväska. Har nästan inte en ögonskugga kvar, har tittat på ett par olika Jag är lite smått sugen att testa dessa  fast vet inte riktigt om jag tror på att de verkligen håller i längden.
Tycker det är så svårt med makeup ibland. Först och främst så ska man lyckas med att hitta de färger som passar en själv och sen ska man anpassa sig efter tillfälle osv. Äh, får fundera lite på vad jag ska skaffa mig. Behöver dessutom köpa mascara, fast det köper jag så gott som alltid Helena Rubinstein så det är ju inget jag behöver bry mitt ”tröga” huvud med.
Brukar nån gång då och då testa andra sorter när jag läst något mascara tips nånstans men går nästan alltid tillbaka till Helena Rubinstein.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: admin
Posted on: 2008-06-26 at 14:03
Categories: Skönhet
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (1) | Post RSSRSS comment feed
 
 

Comments

Bootylicious se

den 26 juni 2008 14:36

De där mousseögonskuggorna tror jag har en tendens att lägga sig i vecken i ögonlocket, och sen får man liksom randig ögonskugga som ser superkletig ut...
Om du vill testa en ny mascara så kan jag tipsa om Cliniques High Impact eller ungefär vilken som helst av Lancôme. De är skitbra! Man får långa och tjocka ögonfransar utan kladd och krångel. Annars har jag också kört på Helena Rubinstein Lash Queen som är superbra. Enda problemet med den är att den ibland blir lite torr och fäller av sig i ögonen (jag har linser).

Add comment


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

den 27 maj 2018 21:30