Det verkar vara ett väldigt vanligt problem det här med snarkning. De flesta jag känner snarkar eller har en partner som snarkar. Jag har själv aldrig haft det problemet men nu när jag nyligen blivit sambo känner jag att jag behöver hitta bästa möjliga hjälpmedel mot snarkning och det NU!

 Det finns snarkskenor och tydligen är de man får av tandläkaren de bästa, d.v.s. inte sådana man köper på apotek eller på internet. Det bästa alternativet vore med kirurgi mot snarkning men vad en sådan operation kostar vet jag inte. Imorgon ska min sambo till en klinik i här i Stockholm för en noggrann utredning. Antar att han då också kommer att få ett kostnadsförslag. 

Läste en artikel på internet om att personer som snarkar löper större risk för cancer, hela fem gånger mer. Det var en forskning som hade gjorts i USA och gick ut på att när man snarkar har man en lägre syrenivå. Det stod attde kunde se ett samband mellan det och cancertumörer. Visade artikeln för min sambo som bara svarade: "Äh, man kan ju få cacer av allt idag!"  

Det är imorgon den här resan inleds så håller tummarna för att allt går bra!

Currently rated 2.8 by 106 people

  • Currently 2,801887/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: admin
Posted on: 2016-12-12 at 14:22
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed
 
 

Add comment


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live preview

den 22 juni 2018 20:24