Hallå! Varför har jag så jäkla svårt att komma ihåg mina nycklar när jag ska nånstans. Jag bara vägrar dessutom att hänga dom runt halsen i ett sånt där fult nyckelband (logoband?). På min förra arbetsplats var vi tvungna att bära lanyards (som man stoppar plastkort i) med ett skitsnyggt kort på oss själva i närbild. Givetvis blev inte korten bra när det gick till ungefär som på Sällskapsresan när hela familjen skulle in i fotoautomaten samtidigt! In med en - "klick" - in med nästa - "klick" - "jasså tog du nu, oj då jag tror jag blundade". Själv såg jag ut som ett sånt där foto på en hund som kallas "big nose" m a o jag fick en gigantisk näsa så det kortet bars alltid med fotot inåtvänt. Flera av mina arbetskamrater jobbade hårt på att försöka "skrapa" kortet så fotot blev oigenkännligt, då fanns alltid chansen att dom fick ta om kortet.

Jag har länge gått och funderat på att köpa en ipod (ipod nano), men vid närmare eftertanke så vet i f...n om jag vågar. Dom är ju så smååååå och inte jättebilliga och troligtvis ganska lätta att slarva bort. Och .. nej .. jag tänker inte gå runt med en ipod hängande runt halsen i ett nyckelband! Där går gränsen!

Men visst är dom läckra? Ipod nano - med videodisplay! Vill HA!!!!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Master
Posted on: 2008-04-14 at 16:23
Tags: nyckelband, logoband, lanyards, plastkort, ipod nano, ipod
Categories: Hälsa och livsstil
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed
 
 

Add comment


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

den 27 maj 2018 21:30